Dynamische IT Technicus

Wil je een afwisselende werk uitvoeren binnen een dynamische ICT bedrijf? Durf je nieuwe dingen te leren en te doen bij veelzijdige werkomgeving als Datacenters, Control Rooms en/of de IT-infrastructuur? Dan is deze rol misschien wel iets voor jou! Kom je ons enthousiaste team versterken?

Wat ga je doen?

Als Dynamische IT Technicus voer je allround werkzaamheden binnen projecten en aangevraagde changes. Je werkt mee aan projecten, zodat deze op het vereiste kwaliteitsniveau en binnen de gegeven doorlooptijd klaar zijn. Je voert hierbij alle voorkomende werkzaamheden; zoals bekabeling, patches, verplaatsen en installeren werkplekken & Toegang en Toezicht. Je documenteert changes, draaiboeken, tekeningen en configuratie gegevens.

Je komt te werken in een gemixt team van Technisch Projectleiders en Project- en Implementatiemanagers. Belangrijk voor jou om te weten:

  • Je moet om kunnen gaan met snelle oplostijden;
  • Geen dag is hetzelfde;
  • Je vindt het geen probleem om incidenteel onregelmatige diensten te draaien;
  • Je vindt het een uitdaging om alle voorkomende werkzaamheden op te pakken.

Wie ben jij?

We zoeken een Dynamische IT Technicus die van afwisseling houdt; sociaal en flexibel ingesteld is. Je bent klantgericht en begrijpt dat jouw werkzaamheden impact hebben op de dagelijkse gang van zaken. Je bent dienstverlenend en weet op verschillende niveaus te communiceren.

Om deze functie te vervullen is het belangrijk dat je een niveau hebt op MBO 2/3/4 in de richting van ICT en in het bezit bent van rijbewijs B. Het mag je eerste baan zijn of je hebt enige jaren ervaring. 

Waarom Tribase?

Wij bieden je uitstekende mogelijkheden om opleidingen te volgen en om nieuwe certificaten te behalen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan!

Verder bieden we je een:

  • een marktconform salaris per 4 weken; Dit betekent dat je dus 13 keer per jaar betaald krijgt én daar komen ook nog vakantiegeld en de eventuele toeslagen voor werken in de nachten en de weekenden nog bij!
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 18 Adv-dagen;
  • Je denkt er vast nog niet over na, dus dat doen wij voor je: je krijgt van ons een uitstekende pensioenregeling van het Spoorwegpensioenfonds.

Solliciteren

Enthousiast en klaar voor deze nieuwe uitdaging? Stuur dan je sollicitatie naar po@tribase.nl. Heb je vragen over deze vacature dan kan je ook contact opnemen met Mevr. A. Berke via +316-30721563. De sollicitatieprocedure sluit eind februari 2019.

https://www.linkedin.com/jobs/cap/view/1104016653/?pathWildcard=1104016653&trk=mcm

Beheer en onderhoud van ICT-systemen

Meer info

Datacenter - management

Meer info

Projecten

Meer info