Projectmanager IT Infrastructuur

Veel infrastructuren moeten 24/7 functioneren. Transportsystemen zijn hier een goed voorbeeld van. Het zijn systemen die sterk leunen op de onderliggende ICT. Tribase is de ICT-dienstverlener die begrijpt hoe essentieel die werkende infrastructuur is. We zijn specialist in Mission Critical systemen. Onze kennis en ervaring hebben we voornamelijk opgedaan voor niet de minste opdrachtgever: ProRail. Die expertise zetten we inmiddels veel breder in, zowel voor het management van IT infrastructuur als voor het ontwerpen en inrichten van o.a. datacenters, ook bij andere klanten.

We schrikken er niet van terug als infrastructuren tijdens implementaties gewoon moeten blijven functioneren. Integendeel, met een gestructureerde en projectmatige aanpak is het team van Projecten in staat aan opdrachtgever de zekerheid te geven die hij zoekt. Niet alleen in continuïteit, ook veiligheid, standaardisatie en borging zijn aspecten die in onze dienstverlening terugkeren.

Onze cultuur is te typeren als informeel, waar vrijheid en eigen verantwoordelijkheid kernbegrippen zijn. Omdat onze werkzaamheden zeer bedrijfskritisch zijn, werken wij zorgvuldig, netjes en zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. We willen een cultuur uitstralen van betrouwbaarheid en afspraak = afspraak. Dit zoeken wij daarom ook in elke individuele collega. Ben jij zo iemand? Dan pas je wellicht goed bij ons! En dan willen we graag in gesprek met je.

Wij zoeken een collega

Met de nodige ervaringsjaren die niet alleen de grotere IT infrastructuur werkpakketten kan managen, maar ook goede adviesvaardigheden heeft om onze dienstverlening onder de aandacht te brengen van klanten. Die het leuk vindt om met een team resultaat verantwoordelijk te zijn. Natuurlijk ben jij degene die door jouw werk nieuwe opdrachten binnenhaalt.   

De projectmanager IT infrastructuur is onderdeel van de afdeling Projecten. Geeft leiding aan projecten, maar doet ook samen met sales actief mee aan adviestrajecten, tendertrajecten en acquisitie van projecten.

De kandidaat:

 • Heeft ervaring met IT- infrastructuur projectmanagement;
 • Ervaring met aanbestedingen;
 • Heeft ervaring met het managen van UAV en UAV-CG contracten.
 • Beschikt over kennis èn ervaring van datacenters, control centers, netwerken, mission critical / high availability systemen;
 • Ervaring met adviestrajecten, uitwerking, vastlegging en presentatie;
 • Beschikt over een helikopterview;
 • Denkt en spreekt in concepten, architecturen en diensten;
 • Is klantgericht;
 • Is een echte communicator;
 • Is flexibel en kan snel handelen/reageren;
 • Heeft minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding.

Arbeidsvoorwaarden:

Het gaat hier om een fulltime functie. Wij bieden een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 12 adv dagen en een prima pensioenvoorziening.

Solliciteren:

Ben jij de geschikte kandidaat stuur dan je sollicitatie naar PO@tribase.nl. Wens je meer informatie bel dan met Philip Dekker via 030-2874300.

 

Beheer en onderhoud van ICT-systemen

Meer info

Datacenter - management

Meer info

Projecten

Meer info