Werken bij Tribase

Werk aan je eigen toekomst bij Tribase 

Tribase is in de groei. Als ICT-organisatie hebben we ons werkterrein succesvol verbreed naar alle mission critical infrastructuren in meerdere sectoren. Wat we doen, is specialistisch en verantwoordelijk werk. Activiteiten die maar weinig ICT-leveranciers en meldkamers aankunnen, omdat de projecten die we uitvoeren en het niveau waarop we werken niet alledaags zijn. Ook bemannen we centraal in Utrecht 24/7 een meldkamer voor opdrachtgevers die incidenten en storingen efficiënt willen laten doorgeven.

Waarom Tribase?

Omdat je bij ons voor vragen komt te staan die je ergens anders voorgelegd krijgt. Dat kan ook bijna niet anders, want we werken voor klanten die niet bepaald doorsnee zijn. Daarmee krijg je de kans om je eigen grenzen te verleggen. Je levert een belangrijke bijdrage aan infrastructuren die voor onze klanten essentieel zijn. Zo ontwikkel je automatisch je probleemoplossend vermogen en je verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden we je?

Omdat ICT geen dag stil staat, staan ook onze medewerkers nooit stil. We bieden je alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen in de richting die jou aanspreekt. Je kunt kiezen uit een breed pakket aan opleidingen. Elk opleidingstraject verschilt: je wensen, je (toekomstige) functie, je kwaliteiten, je ontwikkeling en je inzet spelen daar een rol bij.

Onze arbeidsvoorwaarden

We staan erom bekend dat we prima arbeidsvoorwaarden kennen, inclusief een marktconform salaris.

Solliciteren?

Neem vrijblijvend contact op met…PO@tribase.nl

Beheer en onderhoud van ICT-systemen

Meer info

Datacenter - management

Meer info

Projecten

Meer info